Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πλησιάζει το τέλος του Wildstar

*
Αφότου η NCSoft ανακοίνωσε το τέλος της Carbine Studios, ήρθε η σειρά να μπει τέλος και στη ζωή του sci-fi MMO Wildstar. Έτσι λοιπόν, από 28 Νοεμβρίου 2018, οι servers του παιχνιδιού θα πάψουν να λειτουργούν. Πρίν συμβεί αυτό, η NCSoft υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να τιμήσει την κοινότητα του παιχνιδιού. Επιβεβαιώθηκε μάλιστα ότι θα υπάρξουν αποζημιώσεις για όσους έκαναν αγορές με πραγματικά χρήματα από την 1η Ιουλιου 2018 και μετά, αλλά και για προπληρωμένες Signature Memberships, ενεργές μετά την 26η Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, με το πιο προσφατο update για το παιχνίδι, απενεργοπιήθηκαν όλες οι αγορές έναντι πραγματικών χρημάτων και οι χρήστες έχουν πλέον πρόσβαση σε στολές και mounts που είχαν δοθεί στο παρελθόν. Ακόμα έχει αυξηθεί το drop frequency των Omnibits κάτι που διευκολύνει την αγορά περισσότερων αντικειμένων από τους παίκτες. Εκτός αυτών, έως τις 28 Νοεμβρίου θα διοργανωθούν διάφορα in-game events. Double XP, Glory Days, Power Prestige & PvP και Blessing of Essence θα είναι ενεργά μέχρι να απενεργοποιηθούν οι servers, ενώ εποχιακά events περιλαμβανομένων των Shade's Eve και Protostar's Gala Winterfest Extravaganza, επιστρέφουν σε εβδομαδιαία βάση. Σημαντικές δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν και την τελευταία ημέρα ζωης του WildStar.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*